GS Fartlek / Driven by Volga, is a group of people who cycle, but not only for fun. And it's not just a team either. Want to join us? Please be welcome. We meet every Sunday at 08:30 in Barbeton near the end of rue A. Dansaertstraat (Brussels). Contact us via gs.fartlek@gmail.com

When you see a flash of white and gold passing… that’s us in our team colours, courtesy of Volga.

Friday 4 June 2010

12 juni 2010: eerste editie van "Le Corridor"

edit: Bruno & Pascal staan tegen 6u45 aan de loketten van Brussel-Noord en ontmoeten Pascal rond 9u in station Oostende op zaterdag 12 juni.

GS Fartlek Vedett-Walvis probeert een fiets-corridor af te dwingen (zal opgeëist worden in de volgende onderhandelingen over een staatshervorming) en die het Brussels Gewest verbindt met de Noordzee. Een eerste expeditie wordt vandaag (symbolischerwijs daags voor de verkiezingen) uitgezonden met als voornaamste protagonisten Pascal, Jürgen en Bruno. Meer deelnemers zijn welkom!

De ideeën moeten nog verder kristalliseren maar het plan gaat in de richting van een treinrit naar de kust (het populaire Blankenberge? het mondaine Knokke? het koninginnelijke Oostende? het apiculturele Adinkerke?) en een fietsrit terug naar de Walvis. Het zou natuurlijk mooi zijn om te vertrekken vanaf het graf van Valentin de Saint-André maar dat wordt een beetje moeilijk (heeft iemand weet van een andere walvisachtige die aan onze kust ligt?).

3 comments:

  1. Liefst Oostende, gemakkelijke verbinding voor mij. En voor jullie ook. Enfin, dit klinkt niet heel democratisch, maar ik opende wel met "liefst", dus dat dan weer wèl.

    ReplyDelete
  2. fine for me. Ik zou 's ochtends bv. om 7u56 uit Brussel-Noord kunnen vertrekken met de fiets. Aankomst in Oostende is dan 9u50.

    ReplyDelete
  3. dankzij geblokkeerde wervels is deze symbolische actie op een sisser uitgelopen...

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.