GS Fartlek / Driven by Volga, is a group of people who cycle, but not only for fun. And it's not just a team either. Want to join us? Please be welcome. We meet every Sunday at 08:30 in Barbeton near the end of rue A. Dansaertstraat (Brussels). Contact us via gs.fartlek@gmail.com

When you see a flash of white and gold passing… that’s us in our team colours, courtesy of Volga.

Sunday 1 July 2012

Richttijd

Terwijl wij onze valiezen aan het pakken zijn voor de Arc-en-Ciel, zijn een paar andere fietsers beginnen knikkeren in Luik. Vanochtend werd een sterke richttijd neergezet door Sylvain Javanais. Uiteindelijk was het Fabian Canceler die de tijd van Javanais invalideerde.

De eerste rit in lijn vindt morgen plaats en zal een LBL-light worden. GS Fartlek kreeg - volledig onterecht natuurlijk - geen wildcard voor de tour dit jaar. Dat weerhield ons er niet van om al hier en daar een richttijd neer te zetten. Een eerste poging werd vorige zaterdag gerealiseerd in de buurt van de start. Het zal duidelijk zijn dat de benen niet goed waren en dat met deze richttijd geen rekening moet gehouden worden (de Fartlek tijd is voorlopig de 43ste op meer dan 80):
.

Tijdens rit twee wordt ons vast trainingsparcours onder de voeten gelopen en onder de wielen gereden. Het ware mooi geweest om in het peloton onze kleuren te mogen showen hebben. Quod non, dus. Maar gezien de ernst waarmee we onze bezigheidstherapie ondergaan, was het passend om een sterke richttijd neer te zetten op wat misschien de belangrijkste col zal zijn tijdens rit twee (een rit die overigens - volledige onterecht - als vlak gecatalogeerd staat):

Curieus welke tijd Laurens (Ten Dam) zal neerpoten. De prognoses mogen binnenkomen!

(4 juli 2012: intussen zijn de tijden aangepast. Het verschil was niet min...).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.